SPOZNAJMO SE

“kajti na koncu zmeraj obžalujemo priložnosti, ki jih nismo izkoristili.”

SPOZNAJMO SE

“kajti na koncu zmeraj obžalujemo priložnosti, ki jih nismo izkoristili.”

Mala agencija za velike stvari

Mala agencija za velike stvari

Pogosto je na predstavitvenih straneh zapisano kakšno suhoparno korporativno besedilo o poslanstvu podjetja in njegovih ciljih.

Običajno je to precej dolgočasno branje …

No, tega na tej spletni strani ne boste našli. Prebrali boste nekoliko drugačno zgodbo, za katero sem prepričan, da vas bo pritegnila.

Predvsem pa boste na tak način najbolje spoznali našo zgodovino in način dela.

Moje ime je Aljoša in skupaj s partnerji smo vzpostavili spletno stran OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI, ki jo ravnokar prebirate. Na njej boste našli vsebine, ki jih morda na drugih straneh ne boste našli.

Za začetek pa nekaj besed, kako se je naša zgodba začela …

Sam se že od malih nog ukvarjam z oblikovanjem. Na različne načine, seveda. Svojo oblikovalsko žilico sem podedoval po mami in je bila dolgo skrita v meni, saj sem sicer po izobrazbi magister ekonomije.

V nekem trenutku se je v podjetju, v katerem sem bil dolga leta zaposlen, pojavila potreba po prenovi celostne grafične podobe in spletne strani. “Hvala bogu”, da so se takrat vodilni odločili, da delo zaupajo meni in nekaterim sodelavcem.

Rezultat je bil super spletna stran, ki je navdušila stranke. Kmalu smo uredili še celostno grafično podobo s posodobljenim logotipom in različne promocijske materiale. Takrat smo pri delu začeli resnično uživati.

Kmalu so začeli nastajati različni grafični izdelki tudi za prijatelje in znance. Vendar sem kmalu ugotovil, da je lahko prijateljska pomoč včasih veliko breme za obe strani.

Predvidevam, da vas več podrobnosti o zgodovini ne zanima…

Sprašujete se namreč, kako lahko pomagam(o) vam oziroma vašemu podjetju?

Brez skrbi, ta del sledi v naslednjih vrsticah.

Ni trajalo dolgo, ko smo se s kolegi odločili za ustanovitev prve zdravstvene PR agencije – PR & PARTNERJI – z njo pa je nastal portal eZobozdravnik, ki je danes največji zobozdravstveni portal v državi in ga mesečno obišče več 10.000 ljudi.

Kmalu smo dejavnost razširili s ciljem, da lahko tudi majhna agencija s pomočjo številnih zanesljivih partnerjev pokrije praktično vse vaše poslovne želje povezane s spletom, grafičnim oblikovanjem, spletnim trženjem in vsem kar je s tem povezano. In to po pošteni ceni.

Sinergija naše partnerske ekipe se je v zadnjih letih odrazila v številnih uspešno zaključenih projektih izdelave in oblikovanja spletnih strani in trgovin.

Zelo smo veseli, da so pri tem naše stranke postale tudi naši prijatelji.

Skupaj z vami bomo izbrali najboljšo rešitev za vaše podjetje!

P.S.: se sprašujete, če smo lahko prava izbira za vas?

Morda. Moram pa povedati, da naše storitve niso za vsakogar in zato ne sprejmemo čisto vsakega projekta, ki pride mimo.

Prepričan sem, da vam lahko pomagamo do res kakovostne spletne strani, ampak pri tem imamo pogoj.

… od vas želimo, da se projektu resnično posvetite in da vam za spletno podobo “ni vseeno”.

Kako se boste odločili je seveda odvisno od vas. Ne bo pa prav nič narobe, če me pokličete in se malo pogovoriva.

Lahko začneva tudi s kratko “kavico” :).

Kaj nas dela drugačne?

Naša prednost je dobro poznavanje delovanja manjših podjetij. Nismo velika družba, zato se za vsako stranko toliko bolj potrudimo in lahko pri nas dobijo več kot bi dobili kjerkoli drugje.

Kako razmišljamo?

Naša usmerjenost je zadovoljstvo strank. Trdno verjamemo, da se to lahko doseže z zagnanostjo in poštenim delom. Pomembno nam je, da stranke razumemo. To dosegamo tako, da na vsak projekt vedno pogledamo skozi oči kupca naših strank. Če tako pomagamo povečati zaupanje kupcev naših strank, smo mi svoj cilj dosegli.

Zakaj PR & PARTNERJI

Žal vsega ne znamo odlično narediti sami. To priznamo. Zato za določena področja uporabljamo partnerje, ki so vsak na svojem področju vrhunski strokovnjaki. Tako lahko naše stranke dobijo najboljšo popolno podporo pri poslovanju, zbrano na enem mestu.

VSE SE ZAČNE Z DOBRO IDEJO

VSE SE ZAČNE Z DOBRO IDEJO